Kruidenarrangement

Vriendinnenuitje, teambilding, vrijgezellenfeest of zomaar?

Ontdek de mogenlijkheden van kruiden en etherische olie voor uw eigen vervaardigde verzorgingsprodukten
Etherische olie is de olie uit kruiden die via distillatie gewonnen wordt.
Bij deze workshop worden verschillende oliën en kruiden gebruikt voor het vervaardigen van uw produkt. Er wordt uitgelegd wat de speciale werking is van de kruiden en etherische olie voor huid, haar en gemoed. U kunt dan uw eigen samenstelling maken, die het beste bij u past. Wilt u een geur die ontspannend werkt, voor een goede nachtrust of een geur die u stimuleert, om weer uitgerust en geconcentreerd aan de nieuwe dag te beginnen. Als de tijd van het seizoen het toestaat, wordt zoveel mogenlijk van verse kruiden gebruik gemaakt, die we zelf gaan plukken in de tuin van theehuis bij de boompjes. We beschikken over een prachtige vijver met inlandse planten die we gebruiken voor de vervaardiging van de kruidenprodukten.

Maak uw eigen badgel van kruiden en etherische olie
Er wordt uitgelegd wat de speciale werking is van de kruiden en de etherische olie voor huid en je gemoed. Kosten 12,50 incl. een hapje en een drankje. In combinatie met een mini-hightea bestaande uit een zoete en hartige hap (en uiteraard thee of koffie) Kosten 17,50 euro

Stel uw eigen haarshampoo samen van kruiden en etherische olie

Er wordt uitgelegd wat de speciale werking is van de kruiden en de etherische olie voor je haar en je gemoed. Kosten 12,50 incl. een hapje en een drankje. In combinatie met een mini-hightea bestaande uit een zoete en hartige hap (en uiteraard thee of koffie) Kosten 17,50 euro

Stel uw eigen gezichtscrème samen van kruiden en etherische olie

Er wordt uitgelegd wat de speciale werking is van de kruiden en de etherische olie voor je haar en je gemoed. Kosten 12,50 incl. een hapje en een drankje. In combinatie met een mini-hightea bestaande uit een zoete en hartige hap (en uiteraard thee of koffie) Kosten 17,50 euro

Speciaal najaars arrangement
- Het maken van een kruidenbittertje/ kruidenlikeurtje heerlijk te nuttigen bij de kachel als het weer guur wordt, (anti-hoest, anti-viraal of gewoon lekker).
- Het vervaardigen van mosterd.
- Vervaardigen van uw eigen gezichtscreme om het koude weer te trotseren.
Deze workshop is bedoeld om een uitgebreidere kijk te kijken op de mogenlijkheden van kruiden. Namenlijk schoonheid, culinair, lekker en met een knipoog naar de medicinale werking. Deze workshop kost 25 euro inclusief een hapje en een drankje. In combinatie met een high-tea kost deze workshop 40 euro. In combinatie met een mini-hightea 30 euro.

De mogenlijkheden zijn zo divers. Bovenstaande workshops zijn voorbeelden. Mocht u speciale wensen hebben, kunt u altijd met me overleggen.

Ons theehuis grenst aan het mooie natuurgebied de Biezen. In combinatie met de workshops kunt u een heerlijke wandeling maken.

flowers